WELCOME!!!

Singura autoritate pe care conştiinţa individuală nu şi-o pune niciodată sau aproape niciodată la îndoială e autoritatea morală. Capacitatea de a distinge între bine şi rău, între viciu şi virtute, dreptate şi nedreptate pare a fi la îndemîna tuturor.

Despre mine

Fotografia mea
Harsova, Constanta, Romania
“Sa nu pretindem ca lucrurile sa se schimbe daca tot timpul facem acelasi lucru. Criza este cea mai binecuvantata situatie care poate apare pentru tari si persoane, pentru ca ea atrage dupa sine progrese. Creativitatea se naste din necesitate precum si ziua se naste din noapte. In perioada crizei se nasc inventiile, descoperirile si marile strategii. Cine depaseste criza se depaseste pe sine insusi, fara a ramane “depasit”. Cine atribuie crizei esecul, isi ameninta propriul talent si respecta mai mult problemele decat solutiile. Adevarata criza este criza incompetentei.”

miercuri, 1 decembrie 2010

MUNCA????

Este pacat ca singurul lucru pe care un om il poate face opt ore este sa munceasca. Nu poate sa manance opt ore; nu poate sa bea opt ore; nu poate sa faca dragoste opt ore . (William Faulkner)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu